JULEHUS 3. DESEMBER!

Det er bare å skru opp forventningene og ta turen innom Damsgård for en hyggelig julehandel og lun kopp kaffe søndag 3. desember kl 13.00-19.00! Huset vil være spekket med design, interiør, kunst og gode smaker.

clay jentene sort hvit

Skru opp forventningene! CLAY består av Daniela, Marthe og Maritza som ønsker å lage et showroom ingen har opplevd før. De stiller med vintageprodukter- og møbler, og gleder seg til å lage en «leilighet» sammen med ART+FOLK og Souk i husets 2 etg. Her kan du virkelig gjøre en spennende handel om du er interessert i håndplukket design, håndverk og vintagemøbler! Selv sier de dette om konseptet: «Timeless design & slow living. We will transform this room on the second floor into a Place where you will want to move right in!»

kunst sveinung rudjord unneland og daniela

Daniela driver også ART+FOLK og har store planer for denne søndagen i desember. Hun har nemlig fått med seg et knippe kunstverk fra profesjonelle lokale kunstnere. Det vil bl a vises arbeid fra Manuel Portioli, Numi Thorvarsson,  Kristina Aas, Charlotte Lemaire, Marthe Elise Stramrud og Kiyoshi Yamamoto.

Hilde she

«She», signert Hilde Mork, er et av flere print som selges til 50% rabatt denne dagen. Printene er pakket sirlig i ruller slik at du enkelt kan handle til en venn eller deg selv!

Ingri 1

Kunstner Ingri Egeberg skilter bl a med dette nydelige kunstverket og gleder seg til å se deg på julehuset. Dette bildet har fått tittelen «VINTERKLAR» og kunstneren utdyper det slik: «Jeg er nyklippet. Sommerklippen skal vare til september.Da dekker håret ørene og gjør dem vinterklare.Det er godt å ha en hårplan».

norw spirit 7

Liker du håndarbeid og har sansen for strikk og garn i beste klasse? Da kan du glede deg til å treffe Anne Fotland Pedersen fra Norwegian Spirit Strikk & garn. Hun stiller med mengder kvalitetsgarn som er fint å kjøpe med til seg selv eller en strikkeglad venn.

Laurie og Yves

Designer Laurie Poast stiller med sin kjære mann, Yves, for å representerer Poast Design Studio. Du kan glede deg til å oppleve ny kolleksjon med uendelig vakre produkter.  Designeren har etterhvert fått en velfortjent kjent signatur i markedet og gleder seg stort til å vise deg nyheter søndag 3. desember.

Fremover disse dagene kommer vi til å skrive mer om JULEHUSET. Vi håper du lar deg begeistre slik at vi sees til felles juleopplevelser!

TENDENS | Din lokale interiørguide for Bergen og omegn.

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s