TENDENS Social | Bli med!

VELKOMMEN TIL TENDENS SOCIAL | 9. NOVEMBER

Medlemmer: GRATIS | Ikke medlemmer: kr 545,-

Tema: Håndverk  | Location: Arven, Sandbrogaten 11 | Kl 19.00 – 21.30

|Kirsten visdal styling foto freyer hensley for interiørmagasinet

Styling: Kirsten Visdal Foto: Dreyer Hensley for Interiørmagasinet

Vi ser at håndverk og verdien av håndverk har blomstret opp igjen. Men kanskje trenger vi å utvikle og relansere våre tradisjoner i ett mer moderne formspråk, særlig for å nå unge mennesker og å føre kulturarven vår inn i fremtiden? Hvordan kan vi så formidle og videreutvikle de gode håndverksmessige tradisjonene?

Det er slike spørsmål vi kanskje stiller oss og som dyktige Kirsten Visdal deler sine tanker om. Det er en stor glede å meddele at hun blir kveldens hovedforedragsholder. Les om henne og de andre programdeltagerne for kvelden her:

OM KIRSTEN VISDAL | Interiørstylist

Kirsten Visdal

Kirsten jobber som interiørstylist både innenfor reklame og redaksjonelt. Hun har oppdrag for norske interiørblader som Interiørmagasinet, Bonytt og Bo Bedre. Hun tar konsulentoppdrag innen innredning, private og offentlige rom – fra ide til ferdig konsept. Kirsten er utdannet innen varehandel,eksponeringsdesign, grafisk design og kunsthistorie, og utviklet og drev interiørbutikken Kvist i Oslo i 6 år. I 2011 gav hun ut interiørboken Naturligvis som har blitt svært populær for mange interiørentusiaster.

Stylisten har en forkjærlighet for det naturlige skapte sammen med ett  moderne formspråk. Hun heier på norsk design og håper på en oppblomstring innen norsk kulturarv og håndverk.

OM KRAFT | Kunst, design og håndverk

Det er all grunn til å få opp øynene for Bergen og hva denne byen har å by på når det kommer til kunst, design og håndverk. KRAFT er en viktig aktør når det gjelder formidling av nettopp dette. Det er fungerende daglig leder, Silje Bergvik, som kommer for å presentere KRAFT.

KRAFT - kred KNEIP

KRAFT jobber i disse dager med et nytt spennende utstillingsvindu hvor KNEIP står sentralt. KRAFT utvikler ofte utstillinger hvor kunst og design smelter sammen.

OM ANETTE WILLEMINE SOLHEIM:

Anette willemine 2

Anette Willemine er interiør- og grafisk designer, stylist og fotograf. Hun har bred erfaring og spisskompetanse innen farger, interiør og materialvalg. I tillegg er hun interiørrådgiver og foredragsholder. Hun har også bloggen og Instagramkontoen Anette Willemine, og har bidratt i flere bøker om interiør, samt utgitt en diktbok i forbindelse med et kunstprosjekt.Foruten kunst, er en annen av hennes lidenskaper borddekking, hvor hun har etablert seg som en ettertraktet stylist og fotograf.

Påmelding: trude@conseptnord.no

Frist: Snarest, men senest 5. november

TENDENS | Din lokale interiørguide for Bergen og omegn.

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s