Ta turen til Os!

Her kommer en fin melding fra en av våre flotte kunder. Nordisk Rom på Os inviterer nemlig til inspirasjonskveld 30. oktober kl 19.00

Ment 8

Nordisk Rom får besøk av Ingvild Hemma som er en av grunnleggerne av den norske merkevaren MENT. Denne kvelden vil Ingvild vise bilder og fortelle om MENTs historie, om designet, fargeinspirasjonen og deres porselensproduksjon i en gammel skifabrikk på Fåberg. Før MENT jobbet hun i mange år som interiørstylist, og denne kvelden vil hun også bruke sin erfaring ved å tilby rådgivning til ulike interiørutfordringer du måtte ha. Ta med bilder av utfordringene dine, og du får gratis konsultasjon! Det skal også dekkes inspirerende bord og vises frem nyheter i farger og produkter.

Ment 5

MENT har produkter til alle anledninger og er en norsk merkevare innen interiør som ble startet av søstrene Sidsel og Ingvild Hemma høsten 2012. De designer produkter i keramikk, porselen og ull. På kort tid har MENT fått stor oppmerksomhet både i inn- og utland, og de har blitt kjent for deres organiske former og farger inspirert av naturens nyanser. MENT holder til i en gammel skifabrikk på Fåberg, 7 minutter nord for Lillehammer, og her produseres også deres produkter i gjennomfarget porselen.

Ment 7

Fotokilde: MENT

Følg oss for oppdateringer!

TENDENS | Din lokale interiørguide for Bergen og omegn.

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s