Inspirasjon | Marthe!

TENDENS er takknemlig og ydmyk.  Vi samarbeider nemlig med noen av de beste på inspirasjonssiden. Denne gangen er det Marthe Preus Berg som inspirerer med gode doser høstlige bilder. Reportasjen vil gi deg næring til langt ut på senvinteren, det er vi helt sikker på. Det er bare å nyte bilder og tekst. God fornøyelse!

Marthe gjelder 7 Orange collage

Ta fargene inn! | Av Marthe Preus Berg (@preusberg)

Så er høsten her. Den kanskje mest fargerike tiden i året. Naturen kler seg opp i sine siste skrik før bladene faller og verden (forhåpentligvis) blir hvit og går i dvale. Vi høster sommerhalvårets frukter, fordøyer opplevelser fra de varme dagene, raker løv og bretter opp ermene for en ny sesong.

Marthe gjelder 8 Peis

Og kanskje begynner vi å romstere litt i hiet vårt. Det er rydding og downsizing i mange hjem for tiden. Marie Kondos og Synnøve Skarbø svinger ryddepisken over mange hjem, samtidig som fargene forsiktig siver inn gjennom dørsprekken.

Marthe gjelder 3 Collage med orange farger

De har allerede vært her en stund, fargene, og nå begynner mange av oss for alvor å vurdere brent oransje over kjøkkenbenken, okergul i stua eller blåblå entrè. Vi prøver oss, kombinerer farger og lar oss begeistre. Hurra! Bommer gjør vi og. Det er en del av greia med å utforske farger.

Marthe gjelder 4 Dyne

Myke sanddyner mot svaberg. Vi lar oss inspirere!

Marthe gjelder 5 Havet

Og kanskje henter vi inn havets dramatikk i kunst på veggen?

Marthe gjelder 2 Bla¦è collage

Jeg kan bli aldeles fra meg av begeistring om jeg ser en ordentlig god fargekombinasjon. Jeg blir ikke bare begeistret, jeg kan ofte bli litt kry over meg selv som klarte å klekke ut en så god fargekombinasjon. Men så tar jeg meg en tur ut. Ut i skogen, opp på fjellet, ned til sjøen, gjennom fjæra. Og der er de allerede, fargekombinasjonene. Grått mot oker, mørkeblått mot mosegrønn, blått og svart. Og så videre. Se på blomster. Se på fisker. Kombinasjonene og mønstrene var der lenge før vi begynte å innrede hjem og designe klær. Det liker jeg å tenke på.

Marthe gjelder 1 Aquarium

Naturen er noe av det vakreste som finnes for de søte små!Marthe gjelder 9 Stol

Marthe gjelder 6 Hvit collage

Hvite snepletter kan minne om deilig marmor! En slik vinter vil vi ha.

En varm takk til Marthe! Alle foto er signert Marthe bortsett fra collage 1 og 6 som er fra pinterest.

Følg oss for oppdateringer.

TENDENS | Din lokale interiørguide

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s