KUNST I BYEN!

 

fellesskapet

TENDENS ønsker å formidle kunst i samarbeid med spennende aktører innen kunstfeltet i Bergen. Vi har denne gang tatt pulsen på tre forskjellige kunstaktører som sammen har etablert et kontorfellesskap midt i Bergen sentrum. Velkommen til VISP; ART + FOLK og B-open.

kunst sveinung rudjord unneland og daniela

Kunstverk pryder på veggene i kontorlandskapet og skiftes ut månedlig med nye. Akkurat nå er det Sveinung Unneland Rudjord sine to verk som henger i lokalet.

kunst 1

I lunsjkroken foregår kunstsamtaler og gode diskusjoner. Her er kaffen alltid klar slik at både kunder og bekjente kan ta turen innom!

Kunst 3

Aslak Høyersten driver VISP som er  en kompetanse- og nettverksorganisasjon for det visuelle kunstfeltet på Vestlandet. VISP driver også nettsiden kunstguide.no og arbeider for å synliggjøre kunst og kunstnere gjennom en rekke tiltak. Det er gratis å være med i VISP så lenge man arbeider profesjonelt innenfor kunstfeltet.

 

B-open 1

Linda Soh Trengereid er prosjektleder for B-open som har sitt utspring fra fagorganisasjonene BildendeKunstneres Forening Hordaland (BKFH), Norske Kunsthåndverkere Vest-Norge (NKVN) og Hordaland kunstsenter (HKS). Organisasjonen drives av driftsmidler fra Bergen kommune, prosjektmidler og sponsing.

 

Kunst 5 veske

Kontorfelleskapet  har små kroker som man kan sitte i fred. Her er en av dem!

kunst 4

Et lite og hyggelig kontorfelleskap krever orden og struktur. Her er alt på stell!

Daniela selv

Daniela Ramos Arias driver ART + FOLK og er kunstner, produsent og kunstkonsulent. Dette er  en  nyetablert plattform som har som mål å gjøre kunstfeltet mer tilgjengelig for folk. Dette skal bli en ressurs for både kunstfeltet (kunstnere, institusjoner, gallerier, kunstnerdrevne gallerier, atelierfellesskap osv) og for folk som ønsker å komme nærmere eller er interessert i å kjøpe kunst, forteller gründeren. Daniela inviterer nå folk med på kunstturer gjennom å ta dem med til byens kunstgallerier. Snart er høstprogrammet klart og hun håper at mange melder sin interesse.

Les hele denne fine saken i nettutgaven oppe til høyre! Her er også mange ferske nyheter knyttet til design i byen.

TENDENS | Din lokale interiørguide for Bergen og omegn.

Foto: Tove Lise Mossestad / Mossestad Foto.

 

 

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s