WORKSHOP | KØBENHAVN

Beth Kirby 1

Bor det en stylist i deg og du ivrer etter å ta vakre bilder? Det finnes mange måter å hente inspirasjon på, forteller Hilde Mork, og deler med oss sine erfaringer fra sin workshop i København (@hildemork78 | http://www.hildemork.bigcartel.com).

Beth Kirby 2

I sommer opplevde Hilde Mork instagramdronningen Beth Kirby (@local_milk | http://www.localmilkblog.com) i det inspirerende studioet til Signe Bay (@signebay | http://www.signebay.com), som er en av Danmarks mest anerkjente stylister og fotografer. Alle detaljene er viktige når man styler, forteller Beth Kirby, og legger til at hardt arbeid og lidenskap er nøkkelen til suksess.

Beth Kirby 4

Hilde Mork forteller at kurset handler vel så mye om likesinnede, som det er å lære om styling og fotografering. Hele seansen ble avsluttet rundt det vakre bordet til Signe Bay, og Beth Kirby serverer småretter hun selv har komponert.

Les mer om workshopen i høstutgaven oppe til høyre. Her kan du finne mer informasjon om bl a priser.

Følg oss for oppdateringer.

TENDENS | Din lokale interiørguide.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s