Dagens favoritter!

Kvanum nyhet bad

Nyhet! Denne baderomsnyheten fra Kvänum er nydelig, synes vi. Den håndmalte innredningen i fargen «skog» er i vakker samspill med porselensvasker og trematerialet eik. Rustikk stil og med sirlig utført håndarbeid. Love it! Forhandles av Kvänum Bergen.

Kiil Montana til Tendens

Montana henger med og skuffer aldri! Vi elsker de praktiske løsningene og de rene linjene som disse møblene har.

Forhandles av Berle møbler & interiør og Kiil Bergen

Møllendal Arne J stoler

Tøffe Arne Jacobsen stoler i konjakkfarget skinn. Gjett om de står øverst på ønskelista! Bildet er hentet fra en fotoshoot vi gjennomførte denne uken. Dette er del av en stor reportasje om et særdeles koselig spisested i Bergen. Bare å glede seg! Stolene er kjøpt hos Berle møbler & interiør.

Duxiana GANT_HOME_FW16_03_055

Lekkert sengetøy fra Gant kan være prikken over ièn i ethvert soverom. Forhandles av Duxiana Bergen.

dR KJ 17 FullSizeRender

Har du et lite kjøkkenrom og på jakt etter nytt innredning? Rene linjer som dette fra Drømmekjøkkenet i Bergen kan være en smart løsning. Modellen har en vakker gråfarge og gjør det hele lyst, lett og samtidig lunt.

Ønsker deg en herlig dag og fin start på helgen.  Her lades det opp til Sykkel VM og vi er vel alle spent på hvordan de neste dagene egentlig vil utarte seg. Vi heier på byen Bergen og alle syklistene!

TENDENS | Din lokale interiørguide.

 

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s