Dryss fra sensommerutgaven!

collage designsak

Les mer om Kraft sin spennende utstilling «MULTIPLY – mitt hjem» i sensommerutgaven side 92-100. 14 norske designere deltar nemlig med verk som lar seg mangfoldiggjøre i en småskalaproduksjon. Er ikke dette til å heie frem? Det synes vi! Husk å ta turen innom, utstillingen varer til 24. september.

collage baroniet

Å Vestland Vestland……! Det er verdt å tviholde litt på sommeren og ta turen til Baroniet i Rosendal. Vakkert! Kos deg med inspirasjonssaken i sensommerutgaven side 60-64.

collage synne 2

Portrettintervjuet med gründeren fra Gamle Hansa Design er vel verdt å få med seg. Du finner intervjuet i sensommerutgaven side 40-51.

Tips: Berle på Bryggen forhandler glassene til Gamle Hansa Design. Ta gjerne en tur innom og bli inspirert!

collage fotokn 1

Bruk av fotografier i hjemmet øker enormt i popularitet.  Fotograf Gunn Kristin Monsen tar vakre bilder av enkle motiv i hverdagen. Naturen er hennes varemerke.

fotoknudsen har gjennom samarbeid med fotografen laget en serie inspirasjonsbilder for å vise kunder hvordan man kan innrede et hjem med forskjellige motiver. Bildene over ble tatt av fotografen i sommer. Les mer om denne saken i sensommerutgaven side 24-37.

Du finner sensommerutgaven oppe til høyre på denne siden, eller du kan klikke deg inn her:https://issuu.com/hildemork78/docs/tendens_august2017

TENDENS | Din lokale interiørguide.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s