Foto i interiøret!

 

gunn 1

NATUR | fotoknudsen har gjennom samarbeid med dyktige Gunn Kristin Monsen laget en serie med inspirasjonsbilder for å vise kunder hvordan man innrede et hjem med spennende motiver. I Gunn Kristins  visuelle verden er det ofte naturen som står i sentrum. Hennes varemerke er vakre bilder av enkle motiver i hverdagen.gunn 3

MOBILBILDER PÅ RAD | Gunn Kristin elsker øyeblikkene og ofte er øyeblikkene bilder som tas med mobil. fotoknudsen forteller at bilder kan fremkalles og printes på skumplate, plexiglass, lerret og aluminiumsplate.

gunn 4

FERIEMINNER | Se hele reportasjen om fotoknudsen og Gunn Kristin i sensommerutgaven oppe til høyre. Når det kommer til foto finnes det uendelig mange fine muligheter! Se gjerne: http://www.fotoknudsen.no/interior

TENDENS | Din lokale interiørguide.

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s