Dagens shopping!

Berle Copenhague Deux_22

LITE KAFFEBORD | Vil gjerne sette dette nette bordet fra Copenhague Deux på ønskelista. Er det ikke fint vel?  Hay utemøbel er også å foretrekke. Grønnfargen er lekker i alle miljøer. Ute som inne. Fås hos Berle møbler & interiør.

Nordisk rom Bunad Blanket, Fusa og Bringeklut

MYK OPP ROMMET | Ta turen innom Nordisk Rom, Glass Thomsen eller Kodebutikkene og sjekk ut nye pledd signert den veletablerte designeren Andreas Engesvik. Pleddene på bildet over er forresten fra den gamle kolleksjonen for Mandal veveri –  like vakre og aktuelle!

Anitra-1

TRADISJONSMODERNE | God inspirasjon kan ikke vises nok ganger! Vi elsker at Arven – som er både butikk og visningssenter midt i Bergen sentrum – går foran med gode eksempler på hvordan bruke sølv. Bruk gjerne sølv til hverdags – maten smaker ekstra godt og stemningen blir ekstra god:) Sølvbestikket Anitra, som vist på bildet over, er et klassisk bestikk og fungerer godt i en mer moderne ramme som dette. Bestikket er oppkalt etter Edvard Griegs «Anitra dans».

Kiil 5 Secto_4201

LYSSETT | Sectolampene er kule å henge i gruppe som dette, fås hos Kiil Bergen.

Følg oss for daglige oppdateringer!

TENDENS | Din lokale interiørguide i samarbeid med annonsører.

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s