CLAY!

Byen bugner av god design og spennende prosjekter;  nyetablerte som veletablerte! I dag har vi gleden av å fortelle om en ny lokal aktør i markedet,CLAY, som er grunnlagt av: Maritza Villegas Senneseth fra Cuernavaca i Mexico, Marthe Preus Berg fra Kongsberg og Daniela Ramos Arias fra San Josè i Costa Rica.

clay10

OM CLAY:

Konseptet fletter sammen kunst, design og interiør. Det jobbes med konsultasjon og pop-up basert salg av godt kunsthåndverk, håndplukkende skatter og brukt design.

clay jentene farger

Daniela (fra venstre) er utdannet visuell kunstner med master fra KHiB. Hun jobber som produsent, kurator og kunstkonsulent og driver out Reach prosjektet ART + FOLK (art-folk.com). Marthe (i midten) har en stor lidenskap for det å skrive, oppleve naturen og å skape gode rom. Hun liker å finne frem til rette farger og presise teksturer. Marthe tenker oftest utenfor boksen og finner skjønnhet på steder og i ting som mange av oss kanskje ikke har reflektert over tidligere. Maritza (til høyre) har entreprenørbakgrunn, er businessorientert og har en lidenskap for bærekraftige, fargerike og unike produkter fra ulike kulturer som kan fortelle historier videre.

clay3

«Vi er opptatt av å løfte frem lokale entreprenører og kunstnere, og med myke albuer tror vi på suksess gjennom samarbeid, tillit og hardt arbeid».

clay7

Clay har som mål å vise salgbare produkter via Pop up`s  fremover. Neste Pop up er i Lyst & Fryd på TENDENS Social sommerfesten 1. juni og er i samarbeid med ART + FOLK (les om konseptet nederst). Den som finner en favorittskatt kan selvsagt kjøpe med seg hjem denne kvelden.

clay1

Clay vil i samarbeid med Art+Folk ha pop-up på TENDENS Social sommerfesten 1. juni i Lyst & Fryd. Pop-up`en vil vise frem en smakebit av hva Clay har å tilby av salgbare gjenstander, samt vise frem kunstperler fra lokale kunstnere: Tonje Bøe Birkeland, Martin Harkjerr Halse, Cecilia Jonsson, Daniela Ramos Arias, Numi Thorvasson og Anngjerd Rustand.

OM ART + FOLK:

Et nyetablert prosjekt som jobber med å gjøre kunstfeltet mer tilgjengelig for folk utenfor kunstmiljøet i Bergen. Det skal bli en ressurs for både kunstfeltet (kunstnere, institusjoner, gallerier, kunstnerdrevne gallerier, atelierfelleskap osv) og for folk som ønsker å komme nærmere eller er interessert i å kjøpe kunst, men som opplever kunstverdenen vanskelig å navigere.

ART + FOLKs formål er ikke å spekulere i hvilke kunstverk som vil være gode finansielle investeringer, men å skape en samlerbase i Bergen, og for at det skal skje må kulturlivet være mer tilgjengelig. Prosjektet er langtidsbasert som over tid skal få et godt fotfeste i miljøet gjennom sitt fokus på samarbeid og kommunikasjon.

ART + FOLK drives av Daniela Ramos Arias, en costaricansk kunstner, produsent og kunstkonsulent som bor i Bergen. Prosjektet er støtte av Bergen Kommune.

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s