Nr 12 by H&H

HÅNDVERK | NORSKE TRADISJONER

Håndverk og fokus på norsk design er i vinden som aldri før. Vi har et mye mer bevisst forhold til selve produktet og ønsker å kjøpe varige ting som kan gå i arv. Ikke minst vil vi gjerne at tingene skal ha en spesiell historie. Her er et glimt fra et spennende prosjekt mellom TENDENS egen AD, Hilde Mork, og den danske keramikeren Henrik Rasmussen. Vi snakker tradisjoner og lysestaker i porselen med unik karakter.

H&H 5

 

Nr 12 by H&H er et samarbeide mellom grafisk designer Hilde Mork og den danske keramiker Henrik Rasmussen som er bosatt i Norge. Hun har tegnet designet, og han har utformet lysestakene for hånd av porselen. Funksjonalitet møter fintfølende håndverk; hver lysestake er unik. Hilde er inspirert av norske tradisjoner, og har utformet et design som passer hennes visuelle univers og som er funksjonelt.

H&H 2

Lysestakene er laget av porselen som er et nydelig og sterkt materiale. De er glasert innvendig og pusset matt på utsiden.  Designerne har valgt hvitt fordi det reflekterer lyset så godt. Dette er begynnelse på en større kolleksjon under navnet «Nr 12 by H&H».

H&H 6 og print

Lystestakene fås i tre ulike størrelser og kan kjøpes direkte hos Henrik i Porsgrunn i hans verksted, Norway Design i Oslo eller i nettbutikken til Hilde;

The Norwegian Palette : http://hildemork.bigcartel.com

http://hildemork.bigcartel.com/product/n-r-1-2-l-y-s-e-s-t-a-k-e

Legg merke printet «Milk» som er signert Hilde og fås i hennes nettbutikk (link over).

Følg oss for daglige oppdateringer.

TENDENS | Din lokale interiørguide.

 

 

 

 

The Norwegian Palette.

 

Det ligger nå nye bilder i nettbutikken, og mange flere vil komme etter hvert. Her er printet «Milk» som er et av de nyeste:

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s