KUNST

Kunst Manuel P

«404 days of rain 10, Mixed media on canvas, 130 x 170 cm, 2014»

Italienske Manuel Portioli er utdannet i Bergen, med en mastergrad i kunst fra Kunst- og designhøskolen i Bergen i 2014. Variasjonen i hans arbeid speiler vår samtid hvor ulike media- og informasjonsstrømmer samspiller og blander seg inn i den individuelle og kollektive bevisstheten. Portioli ønsker å beskrive den menneskelige tilstand gjennom malerier som inneholder en blanding av voldsom ekspresjonisme, pornografi, religion, og dagens nyheter.

Kunst Kamilla M

«The Guardian, modellert steingods, 34x34x43 cm, 2015,»

Kamilla Sajetz Mathisen (1976) er kunstner og skribent, opprinnelig fra Sørfold i Nordland. Hun har bachelor i keramikk og master i kunst fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen, og bor og arbeider i Bergen og Kvinnherad. En sterk interesse for mennesket som biologisk og mytologisk vesen er utgangspunktet for hennes arbeider, som i hovedsak består av skulptur og installasjon i ulike materialer. Skulpturen «The Guardian» er forresten kjent fra sin gjesterolle i TV-serien «Aber Bergen».

Kunst Anne Sophie B

«Uten tittel, tempera, 120 x 120 cm, 2014»

Anne-Sophie Blytt er utdannet ved Vestlandets Kunstakademi i 1977-82. Blytt har stilt ut på Galleri Langegården, Visningsrommet USF og Hordaland kunstsenter i Bergen. Hun har også stilt ut på Kunstnerforbundet og Christianssands Kunstforeninger, for tiden har hun utstilling på Trondhjems kunstforening. Hun har gjort utsmykkingsoppdrag for Hydro, Statoil og Statsbygg m.fl. og er innkjøpt av bl.a. Nasjonalgalleriet, Norsk Kulturråd, Bergen Billedgalleri og private samlinger.

For flere saker se gjerne vår fine vårutgave oppe til høyre.

Følg oss for daglige oppdateringer.

TENDENS | Din lokale interiørguide.

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s