Bergensk inspirert

Har du gifteplaner og ønsker deg helt spesielle ringer? Da skal du ta en tur innom Arven og se på de unike ringene som er designet og produsert der. Arven har nemlig i den senere tid jobbet med design av helt gifteringer, fra de klassiske til de mer ekstravagante. Kolleksjon inneholder ringer som er inspirert av Bergensk brostein og vakre Fjellveien.

arven gifteringer 1

Alle modellene kan fås i gult eller hvitt gull, med eller uten diamanter. Man kan velge mellom hvite klassiske eller sorte- og fargede diamanter. Ringene kan fås i børstet eller blank overflate.

arven gifteringer 2

JORDNÆRT, LOKALT & EKTE:

Dette er kvalitetshåndverk av ypperste slag. Arven ønsker at det skal være en spesiell opplevelse når valget skal tas, og har derfor et eget VIP rom. Her kan brudeparene sitte i fred og ro og se på ringene. Gullsmeden er bare noen meter unna dersom noe skal diskuteres eller endres.

Fakta:

Arven er et verksted med tradisjoner og som strekker seg tilbake til den gangen Bergen var sølvbyen fremfor noen. Selskapet ble etablert allerede i 1868 – nå er nye eier klar for å møte en ny tid og vise seg frem for nye generasjoner. Eierne i Arven gleder seg over å vise frem produksjonen gjennom glassfasader i selve butikken og visningssenteret, noe som tidligere har vært umulig. Leverer du inn en ring til reparasjon får du snakke direkte med gullsmeden som skal gjøre jobben om du ønsker det. Ønsker du å re-designe eller lage noen personlig, er det fullt mulig å få en time sammen med en gull eller sølvsmed.

Les gjerne portrettintervjuet av Lilli-Anne Alver i vårt ferske vårmagasin oppe til høyre.

Følg oss for daglige oppdateringer!

TENDENS | Din lokale interiørguide.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s