HAGEMØBLER!

UTELIVET STARTER SNART – det er tid for å kikke på noen utendørsfavoritter. Hos Berle Møbler & interiør bugner det allerede av sommerliv.

Berle Skagerak 1

SKAGERAK | Virkelyst er en moderne utendørsgruppe. De tykke, myke putene står i kontrast til den enkle trerammen, og designerne Says Who har kombinert de grafiske linjene med de myke tekstilene i et moderne uttrykk som kombinerer både komfort og design. Trofaste og solide Skagerak fås hos vår annonsør Berle møbler & interiør.

Hay Pallissade Berle

Palissade fra Hay er en kolleksjon utendørsmøbler designet av Ronan og Erwan Bouroullec. Kolleksjonen er designet for å passe til en rekke formål: cafeer, restauranter, hager, terrasser og balkonger.

Hay 2 Palissade Berle

Konstruksjonen tillater et bredt spekter av møbler:Fra krakker og benker til stoler og bord, lounge-stoler og sofa. Møblene er kraftige uten å være klumpete, de er elegante uten å være skjøre. Vi har falt pladask for denne dype olivengrønne fargen! Hvilke farge ville du hatt? Sjekk ut møblene hos Berle møbler & interiør på Hop.

Følg oss for daglige oppdateringer. Sommeren nærmer seg og vi følger selvsagt på med sommertips fra våre gode samarbeidspartnere i Bergen og omegn!

TENDENS | Din lokale interiørguide.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s