Duket for TENDENS Social!

Urdihuset

Da er dagen kommet – det er duket for aller første TENDENS Social. Vår første samling skal foregå  i sjelfulle Urdihuset med Janne Gullaksen som vert. Med nærmere 90 medlemmer på listen, hvorpå 65 av dem kommer på første Social, er det bare å glede seg skikkelig! Janne har lovet gode smaker ved ankomst, og dørene åpner kl 18.30.

Silje Sigurdsen

Stas er det også at Silje fra KUNZT kommer og holder kveldens hovedinnlegg. Vi er selvsagt ekstra nysgjerrig på kunstneren Dolk, ettersom hun har røpt at Dolk har vært hjemme hos henne på fest og lagt igjen kunstnerspor.

hjemme hos 31 tone stående

Vi er superbegeistret for at landets eneste interiørpsykolog, Tone Solli, kommer for å slå av en miniprat med oss. Vi er skikkelig nysgjerrig på hennes lidenskap for farger.

Som hun selv sier det: «Jeg kunne spist farger». I tillegg er det vel ikke helt innafor med garasjeport i stuen? Eller ØLskap? Vel, denne dama har det! Vi gleder oss til å høre henne i miniprat.

Flere spennende personer deltar, nå er det bare å komme i gang. Hjertelig velkommen til alle de påmeldte. Husk at dersom du ønsker å bli medlem i TENDENS Social så sender du en mail til: trude@conseptnord.no

Medlemskapet inkluderer 6 fagsamlinger og to fester.

 

 

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s