STRIPP NED HVERDAGEN!

Montana_Bathroom_ModuleMedium_01_H_Low

Kanskje er vi mennesker bygd opp slik at struktur og litt velværelse krydrer hverdagen vår og enda til gir oss ekstra energi? Rom som bad, garderobe og gang er lett å skyve unna på to do lista når det kommer til oppussing. Men du verden som vi kan drømme oss bort og sette på ønskelista når vi ser hva forhandlere har å tilby. Noen ganger krever rom oppussing, mens andre ganger holder det med litt oppfrisking gjennom detaljer og litt nye farger på vegger etc.  Badet på bildet over er fra Montana og fås hos Berle møbler & interiør og Kiil Bergen.

dr kj bad 4

Vi ser klare tendenser til at innredning nødvendigvis ikke skal inneholde reol på reol med skuffer og hylleløsninger. For trenger du det egentlig? Svaret er mest sannsynlig nei. Og takk for det kan vi saktens si. For baderomsinnredning er for mange kostbart.

Vi anbefaler at du stripper ned hverdagen gjennom en solid sortering av hva du egentlig trenger på badet. Gjør det enkelt for deg og de rundt deg. Rydd ut. Stripp ned og lag en enkel baderomsløsning til de få tingene du bruker. Bonusen er at du også stripper ned budsjettet ditt.  Baderommet over og under er fra Drømmekjøkkenet i Bergen. Enkle løsninger med varig kvalitet.

Dr kj bad 1

Enkel løsning fra Drømmekjøkkenet i Bergen. Lekkert!

dr kj bad 5

Du trenger ikke mange skufferekker når strukturen og rommeligheten i dem er god! Her fra Drømmekjøkkenet i Bergen.

Montana_Bathroom_ModuleSmall_01_H_Low

Enkelt og stilig fra Montana. Fås hos Berle møbler & interiør og Kiil Bergen.

Montana_Bathroom_ModuleSmall_Detail03_H_Low

Valg av gulv er med på å sette rommets preg. Her fra Montana.

Vipp_badeting berle

Detaljene teller. Vipp har et solid design også på detaljnivå som dette. Fås hos Berle møbler & interiør som for øvrig har en egen Vipp avdeling i butikken. Vel verdt å sjekke ut!

Kvanum 5

Det første gjestene opplever er gangen din! Skrekk og gru er første tanken for mange småbarnsfamilier med x antall skotøy og diverse uteklær. Det er ikke lett å holde gangen ryddig hvis man ikke prioriterer det praktiske. Bildet over er fra Kvänum Bergen og er et glimrende eksempel på hvordan skape struktur samtidig som man beholder et lekkert uttrykk.

garderobe jke fb

Solide garderobeløsninger på soverommet bidrar til ro og velvære i hverdagen som på bildet over. Er du av dem som ikke har prioritert et skikkelig garderobesystem på soverommet  og kjenner en voksende frustrasjon over kaoset det skaper? Sjekk gjerne ut JKE Design / Askøy Kjøkkensenter. I tillegg til kjøkken og bad kan de gi deg skreddersydde løsninger til klær, sko og alt du måtte trenge å sortere i hverdagen din.

Dagens konklusjon: Stripp ned og rydd ut. Velg få, men solide løsninger som varer!

Følg oss for daglige oppdateringer. TENDENS | Din lokale interiørguide.

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s