TENDENS Social

Du spør deg kanskje:  Kan jeg bli medlem i TENDENS Social?  Ja, det kan du! Og vi anbefaler deg å registrere ditt medlemsskap nå, slik at du ikke glipper på første samling som er 16. mars på Urdihuset. Til nå har vi 70 medlemmer. Det er fantastisk!

HVEM KAN BLI MEDLEM?

Vi ønsker å invitere DEG som har tilknytning til interiør og design på en eller flere måter. Det kan være arbeidsrelatert eller at du som privatperson «bare» er lidenskapelig opptatt av faget. Du kan være grunder, frilanser eller ansatt. Tema som kunst, klær/fashion, mat  og livsstil hører også til i kategorien. Er du f eks møbelsnekker, maler,  redaktør, journalist, fotograf, kunstner, gallerist, kokk, servitør, butikkansatt, butikkgründer, interiørarkitekt, interiørkonsulent, eiendomsmegler, AD, typograf, stylist, produktdesigner ++++ er medlemskap i TENDENS Social midt i blinken for deg.  Er det slik at du ikke jobber i bransjen, men likevel er lidenskapelig opptatt av interiør og design,  er du også hjertelig velkommen til å registrere deg.

02_72dpi_900px

NÅR VI MØTES – SKJER DET NOE!

trude-1

«Med mange års erfaring i å samle bransjen på ulike plattformer som bl a designmesser, konferanser og andre sammenkomster knyttet til nettmagasinet TENDENS, er det med stor glede å oppleve at for hver gang vi møtes skjer det noe. Nye relasjoner blir lett til nye spennende konsepter……  «

Jeg håper å se deg! Hilsen Trude

SLIK BLIR DU MEDLEM:

Send en mail til trude@conseptnord.no

Fotokilde: Foto 1 er hentet fra Design Talk / Litteraturhuset. Foto 2: Tove Lise Mossestad

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s