Detaljer i rommet.

string-furniture-berle-tit-nord-rom

Skap din stil i rommet, fyll hyllene med personlige dataljer:) String hyller forhandles av Berle møbler & interiør, Nordisk Rom og TiT art & design. Ta en tur innom en av butikkene og sjekk alle mulighetene!

Tekstil kan gi en fin kontrast til stilrene, enkle rom. Her er arbeide signert Åse Ljones:kunst-3Den norske tekstilkunstneren, Åse Ljones, arbeider med tekstil i forskjellige uttrykk og materiale. For tiden arbeider hun mye med broderi for hånd, og er aktuell med scenografi til teaterstykket «Morgon og kveld» av Jon Fosse ved Nationaltheateret.

Kilde: Kunstguide.no | Aslak Høyersten

nordisk-rom-bunad-blanket-fusa-og-bringeklut

De bunadsinspirerte pleddene signert den anerkjente designeren Andreas Engesvik luner stuen. Fås hos Nordisk Rom på Os.

eilsersen-kiil-berle-joy-sofa-210x120-cm-sand-02-envir-32258

Sofa fra Eilersen. Her er et godt eksempel på at farge gjør rommet! Vi digger denne rødnyansen og ikke minst formen på sofaen. Fås hos Berle møbler & interiør og Kiil Bergen.

eilersen-kiil-berle-sheep_envir_glossy_11

Tilsvarende gjelder her! Det er interessant og se hvor godt rommet har av et møblement med en dyp farge som kontrast til  hvite vegger og hvitt gulv. Den funksjonelle og formfulle sofaen er fra Eilersen. Fås hos Berle møbler & interiør og Kiil Bergen.

kode-3

Tre + keramikk = god design fra Barmen og Brekke. Fås hos Kodebutikkene. Nok en gang viser vi disse vasene simpelthen fordi de er så vakre!

muuto-1

Nyanser av rosa og bringebær! En deilig touch nå som vi går mot vår. Møblene er fra Muuto og forhandles av Berle møbler & interiør, Nordisk Rom og TiT art & design.

Som du sikkert skjønner er det et hav av god design i byen. Tips: Klikk deg gjerne inn i vår fine nettutgave oppe til høyre. Her er link til alle de fine butikkene, så kan du lett orientere deg om hva som finnes før du tar byrunden:) God tur!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s