MAT!

mat-27-suppe-bra

På bildet over: Oksehalebuljong med miso, brokkoli og løk.

Visste du at Bergen har fått et helt nytt kokketeam? Altformat består av Petter Beyer og Andreas Lokøy, og holder til i kjøkkenet på Urdihuset. Vi inviterte oss selv på en spennende matdag hos dem, og fikk servert herlige norske oster dandert på fat, hjemmebakt brød, suppe, fiskeretter og brødpudding. Legg merke til det nydelig sølvbestikket som er fra Arven.

mat-28-geitost-bra

Ta frem sølvet: Nydelig tomatspade og syltetøyskje fra Arven

mat-71-hvit-fisk-og-solv

Ikke bare skal du ha ordinære sølvbestikk til middagen, men husk at det finnes lekre fiskebestikk når du skal servere FISK! Fås hos Arven.

mat-80-ostefat-og-solvkniv

mat-48-dessert-gjelder

Lyst på oppskriftene? Ta en titt i magasinet her: https://issuu.com/hildemork78/docs/tendens_jan2017

Lykke til:)

Foto: Tove Lise Mossestad Styling: Trude Vaaga

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s