SOFANYHET FRA HJELLE

berle-tit-hjelle_niu-201-o32a0792-edit

Nyhet: Niu fra Hjelle. Design: Hallgeir Homstvedt. Forhandles av våre annonsører Berle møbler & interiør og TiT art & design. NIU er en modulsofa inspirert av en eske som åpner seg og gir ett glimt av hva som skjuler seg på innsiden.

Hallgeir Homstvedt sier: «”Niu” er det katalanske ordet for ”rede”, og det er akkurat det jeg ønsket å skape med NIU sofaen; en sone skjermet fra rommet og interiøret rundt med høye vegger, en innside fylt med myke puter og en generøs dybde som er perfekt å dele med flere.»

berle-tit-hjelle_hallgeirhomstvedt_niu-203-102-001_229450retr

NIU har to basismoduler: 1,5-seter og 2-seter. Ved å tilby disse modulene med eller uten armlene, og med eller uten rygg, blir mulighetene mange. Modulene kan settes sammen på flere måter og perfekt tilpasses ulike rom eller behov – nesten som en fugl som bygger sitt rede, bit for bit. Eksempelvis kan man ved å benytte de to modulene sette sammen en hjørnesofa, liten eller stor, sofa med bred eller smal chaiselounge i tillegg til mer standard sofaer i uendelige lengder.

berle-tit-hjelle_niu-201-o32a0813-edit

Veggene lener seg varsomt bakover og til siden, og gir sofaen en levende karakter som er interessant å se på fra alle vinkler. Detaljene er nøye gjennomtenkt; det er lagt stor vekt på stopning, materialbruk og søm i utviklingen av sofaen.

berle-tit-hjelle_niu-201-o32a0796-edit

Følg oss for daglige oppdateringer. TENDENS | Din lokale interiørguide

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s