Janne & Julia

jj-a

Har du lyst på en shoppingopplevelse litt utenom det vanlige?, spør vår flinke frilanser-journalist Merete Heggernes.  Sammen med fotograf Gunn Kristin Monsen har hun laget en spennende sak i vår rykende ferske utgave (les hele saken i nettmagasinet oppe til høyre!).

jj-hun-selv

Hos Janne og Julia, som er eierne av butikken med samme navn, kan du nemlig kjøpe alt i butikken og det helt uten å trenge prøverom! De har spesialisert seg på accesories både til deg og til hjemmet ditt. Sko, vesker, klokker, kosmetikk, smykker, duftlys, coffeetablebooks, ja til og med innredningen i butikken kan bli din hvis du skulle få lyst på det! Butikksjef Ingeborg er svært fornøyd med å kunne tilby kunder litt for enhver smak og i alle prisklasser.

jj-w

Konseptet skiller seg fra andre ved at alt du ser er til salgs. En slags fusjon av butikk og showroom med andre ord. Butikken er delikat innredet med hvite vegger, epoxygulv og innredning fra Ferm Living. Superkul daybed fra sistnevnte.

jj-z

jj-zzz

Janne og Julia fører merker som blant annet Steve Madden, Whyred, Mockberg, Ecoya og Ferm Living. Bildet over viser veske fra Eben i fiskeskinn!

jj-oo

jj-2

«Swell-flaskene er bestselgerne våre», sier Ingeborg.

jj-ae

Rå eleganse! Her er velværeprodukter til deg selv og hjemmet på rekke og rad.

jj-aeae

 

Følg oss videre for daglige oppdateringer |  TENDENS | Din lokale interiørguide

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s