Denne Laurie…

Flere og flere har fått øynene opp for hennes nydelige håndverk. Hun er blitt godt anerkjent for sine wallbowls som nå forhandles av flere butikker i Bergen, bl a Wallendahl. Vi snakker om designeren Laurie Poast.

Laurie er amerikansk bosatt i Bergen. Hun er vokst opp med store hus, store biler og et liv som er skreddersydd for forbruk og bilkjøring. Men med aner fra Luster og en far som bygde Hardingefele har den  norske kulturarven preget henne sterkt i hele oppveksten.

Laurie jul 5 selv

Laurie har bosatt seg i en liten leilighet på Nordnes sammen med mannen Yves og datteren Leikny. Her lever hun trivelig og godt!

Laurie er også en del av team TENDENS og er et spennende medlem i TENDENS Social.

Laurie jul 2 sko

Verkstedet til Laurie ligger i Legenes Hus på Kalfaret. Det er stort, skakt og skjevt. I følge Laurie selv er det ikke funksjonelt, men veldig koselig. Rommet er hvitt og grått, stilen er ren og enkel. Laurie jul 3

Laurie jobber med kompositt, et materiale med en rekke gode egenskaper. Objektene hennes er skulpturelle, men også praktiske bruksgjenstander.

Les mer om Lauries verden her: http://www.poast.no

Vil du – som Laurie og ektemannen Yves – bli medlemmer i TENDENS Social, kan påmelding gjøres direkte til: trude@conseptnord.no

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s