TENDENS Social

Du spør kanskje deg selv: Kan jeg bli medlem i TENDENS Social?

fb-boost-tendens-social

I og med at du allerede følger TENDENS – og spør deg selv dette spørsmålet, er svaret på ditt spørsmål høyst sannsynlig JA!

Vi ønsker å invitere deg som har tilknytning til interiør og design på en eller flere måter (det kan være arbeidsrelatert eller som privatperson, som grunder eller ansatt). Tema som kunst, fashion, mat  og livsstil hører også til i kategorien.

hagemingle-sort-hvitt

Er du f eks møbelsnekker, maler,  redaktør, journalist, fotograf, kunstner, gallerist, kokk, servitør, butikkansatt, interiørakritekt, interiørkonsulent, eiendomsmegler, AD, typograf, stylist, produktdesigner ++++ er medlemskap i TENDENS Social midt i blinken for deg.  Er det slik at du ikke jobber i bransjen, men likevel er lidenskapelig opptatt av interiør og design,  er medlemskap også midt i blinken.

02_72dpi_900px

NÅR VI MØTES – SKJER DET NOE! BLI MEDLEM DU OGSÅ.

trude-1

Vi vil ha mange medlemmer. Med mange års erfaring i å samle bransjen på ulike plattformer som messer, konferanser og andre sammenkomster er det med stor glede å oppleve at for hver gang vi møtes – skjer det noe. Nye relasjoner blir til nye konsepter, vi reflekterer, nyanserer og stiller spørsmål. Dette er gøy og ikke minst er det nyttig. Kanskje har du kollegaer og venner som også har glede av TENDENS Social? Første medlemsmøte er i mars og nyhetsbrev med agenda er like rundt hjørnet til alle de fine medlemmene vi allerede har fått inn på listen. Skynd deg:)

Send en mail til: trude@conseptnord.no

Les mer om medlemskapet her:

https://tendensnett.no/t-e-n-d-e-n-s-social/

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s