SIW HAVELAND

Stylist + interiørdesigner + grunder + kreativ sjef på IKEA Åsane+++.

Siw har over flere år vært vår dyktige samarbeidspartner på den kreative siden. Vi er glade for å ha henne i team TENDENS –  som inspirator og  rådgiver. Fremover kan dere lese intervju med Siw på bloggen her. Ikke minst er hun vårt ferske medlem i TENDENS Social. Her kan også du bli medlem: https://tendensnett.no/t-e-n-d-e-n-s-social/

Siw 8

Siw reiser ofte til Nederland for å hente inspirasjon og favorittrestauranten i Amsterdam heter DE KAS. Restauranten ligger i et drivhus og atmosfæren er magisk, forteller Siw oss.

Siw 1

Siw  tillater seg alltid å fundere på det som skjer rundt seg. Dette gjenspeiles i hennes innredning og måte å arbeide med interiør på. Hun mener  f eks at sterke kvinner som forandre historien inspirerer  oss. Selv har hun bilde av tatovøren, Maud Wagner, som er verdens første kvinnelige tatovør i 1907.

Siw 6

Mag + art: En serie med bilder der magasinforsider og historiske klassiske malerier overlappes. Siw liker veldig godt maleriet «pike med perleøredobb» av Johannes Vermeers, som her er satt sammen med det Amerikanske magasinet Interview.

 

 

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s