Einar i Team Tendens

 

Vi er kjent med Einar fra TV 2 /Tid for hjem. Vi har og hatt gleden av å samarbeide med han på flere designprosjekter gjennom årene. Einar er «muligmannen» og sier selv han kan brukes til det meste. Egentlig er han utdannet typograf/grafiker, og så har han gått i lære i Florida hos en meget streng tapetmester. Er det rart han kan tapetsere! Tapetseringen skulle være et kunststykke hver gang, har Einar fortalt oss.

Fremover vil dere møte Einar på bloggen her for å gi gode tips og råd om håndverk og oppussing. Ikke bare er han en god håndverker, men har en glødende interesse for elegant design. Vi kan røpe at han har skikkelig stoldilla og digger 1800 talls Shaker Rocking Chair.

Selv sier han dette: » Den er ikke så god å sitte i, men man skulle ikke blamere seg med luksus».

Einar er forresten vårt ferske medlem i vårt nye og spennende konsept, TENDENS Social – vi håper å se mange flere medlemmer her. Jobber du med interiørdesign er dette definitivt noe for deg: For mer informasjon og påmelding:https://tendensnett.no/t-e-n-d-e-n-s-social/

minglecollage-gjelder

NÅR VI MØTES – SKJER DET NOE!

TENDENS Social inviterer deg som arbeider med interiør og design til årsmedlemskap hvor 6 fagsamlinger og to fester i Bergen er inkludert. Du kan være grunder eller være ansatt i en liten, mellomstor eller større bedrift. Vi gleder oss til å ta vare på våre medlemmer gjennom spennende fagsamlinger og sosiale sammenkomster. Og husk: Når vi møtes – skjer det noe!

obs! Du trenger ikke være bosatt i Bergen for å være medlem, men alle møter og fester vil foregå i byen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s