Litt kinfolk i oss alle?

Kinfolk 6

Vi var så heldig å få møte sjefredaktør i Kinfolk, Nathan Williams, høsten 2014. Tendens var medarrangør for  Design Talk konferansen på Litteraturhuset hvor Nathan var gjest.

Kinfolk 10

Kinfolk og Nathan Williams er kjent for sine samlinger med langbord, mat, drikke og lun stemning. Det bor vel kanskje litt Kinfolk tendenser i oss alle? Drømmen om et summende langbord med glade mennesker ……..det har vi! Men hvordan lever vi livene våre i praksis?Nathan og teamet er opptatt av å inspirere mennesker til å leve livet sitt og disponere tiden sin riktig. Hver sosial sammenkomst som de steller i stand skal være kreativ og morsom, samtidig som sammenkomsten skal ha en verdibasert mening. Slow-living er et viktig stikkord i Nathans arbeid og simpelthen retningsgivende for selskapet.

Kinfolk 3

NathanWilliams_Bio1

Nathan er opptatt av å inspirere folk til å reflektere over sine egne liv: Hvordan vi tilbringer tiden vår, og hva vi verdsetter mest.

DT 2 Kinfolk

Her er bildet fra Design Talk konferansen hvor vår samarbeidspartner Helle Tjaberg intervjuer Nathan.

OM KINFOLK:  Kinfolk er et slow livstilsmagasin som blir publisert i Portland i Oregon. Nathan og familien har for tiden base i København.

Hovedmålet er å utforske hvordan mennesker kan leve livene sine på enklest mulig måte, dyrke lokalsamfunnet og være sammen med familie og venner.

Følg:

http://www.kinfolk.com

http://www.ouurcollection.com

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s