Husk detaljene!

kjokken-jke-topp

Kjøkken fra JKE Design / Askøy Kjøkkensenter har alltid noen lekre detaljer ved seg. Og det er helt klart helheten som gjør om du er fornøyd med ditt kjøkken eller ei. Flotte funksjonelle kjøkkenmoduler hjelper lite på stemningen hvis ikke det lille ekstra er til tilstede. Legg merke til de fine gyldne detaljene som luner dette kjøkkenet og som gir det et helt personlig preg. Her spiller valg av gulvteppe, spisebordstoler og armatur en sentral rolle. Legg også merke til det mørkbeisede skapet som skaper en fin kontrast i rommet.

hay-2000121-aac23_silkleather_lunehjem_hay_design

Konjakkfarget skinn er fortsatt i vinden. Dette er en stol som kan «sette» hele rommet. I tillegg til lekkert design, har den god sittekomfort. Hay stolen får du hos Nordisk Rom på Os.

muuto-3fiberchair_basetable_stacked

Her ser man tilsvarende uttrykk hvor stolen «gjør» rommet med sin elegante form og gode farge. Disse er fra Muuto og fås hos Berle møbler & interiør.

wallendahl-3

Kjører man rolige detaljer i interiøret kan man jo alltids gjøre rommet sprekt med en skikkelig god veggfarge, som denne fra Jotun utviklet for Wallendahl: Dijon yellow, lady pure color.

Lykke til med detaljer – husk at det lille ekstra ikke trenger å være verken dyrt eller vanskelig å få til:) La gjerne våre flotte samarbeidspartnere i Bergen hjelpe deg med råd og tips. Alle annonsørene våre finner du i den fine juleutgaven oppe til høyre på denne siden.

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s