mat-rotgronnssaker

Urdihuset med Petter Beyer og Janne Gullaksen i spissen leverer oss smakfulle retter i hver utgave. Selvsagt får du alle oppskriftene. Klikk deg inn på nettmagasinet oppe til høyre og kos deg!

Du har sikkert skjønt at vi elsker rotgrønnsaker – og nå er det virkelig høysesong for slike råvarer. Her er det bare å prøve seg frem med bare rot på menyen!

mat-rotgronnsaker-2

Foto: Tove Lise Mossestad

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s