DESIGNTUNGT PÅ DANMARKSPLASS

nv-3

Åsne Midtgarden, Kristine Dybwad og AnnTove Engenes driver designbutikk med godt blikk og solid designkompetanse. Kombinasjonen av egenproduserte designprodukter og håndplukkede skatter fra ulike land gjør butikken skikkelig designtung og spesiell for den som er innom.

Høsten er intet unntak. Tar du turen vil du oppleve en butikk spekket med design nyheter og kanskje finner du den helt spesielle detaljen til hjemmet ditt. Butikken er  i særklasse hvis du interesserer deg for god design med varig kvalitet. Bak ethvert produkt finnes en historie. Denne kan du få høre hvis du stikker innom. Derfor er det designtungt på Danmarksplass! Vi snakker «Design med adresse».

nv-2

nv-1

Se flere produkter i den store reportasjen i nettmagasinet oppe til høyre. Vi er sikker på at du blir fristet til å besøke Danmarksplass!

Foto: Tove Lise Mossestad

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s