NY DRAKT

anderssen-og-voll-kiil

Hjertelig velkommen til tendensbloggen! Her vil alt av ferske nyheter knyttet til hver utgivelse legges ut. På bildet over vises den splitter nye sofaen designet av Anderssen og Voll for Erik Jørgensen (Fås hos en av våre flotte annonsører Kiil Bergen). Er den ikke fin?

Så har du kanskje fått med deg at magasinet kjøres i helt ny drakt?

Fra og med nå har vi 100% fokus på den digitale verdensveven. Det vil si at hver utgivelse skjer digitalt.

Hvorfor gjør vi dette? Svaret er enkelt: Vi ønsker å nå alle interiørentusiaster og designinteresserte der de er og på lettest mulig måte. Derfor har vi tilpasset magasinet til din mobile nettflate på FB. Følg oss derfor på FB slik at du ikke glipper på en eneste vakker utgave!

Glitter og glans over alle bidragsytere som har tro på dette og som har sagt ja til å fortsatt produsere ferske unike saker for oss. Et stort og ydmykt takk til alle annonsører som er med oss! Vi lover full trøkk:)

Ha en fin dag der ute.

Beste hilsen

Trude.

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s