VINTERUTGAVEN 2016

COLLAGE 1

Tenk så er vi på nytt år og nye friske muligheter. Vi må få lov til å understreke vår glede over å ha vunnet prisen for «Beste trykk 2015» som SRF delte ut nylig. TAKK til alle våre annonsører, samarbeidspartnere og lesere. Dere gjør det mulig å produsere TENDENS. Vi gleder oss nå til sommerutgaven som lages i disse dager, en utgave som skal inspirere dere skikkelig når det gjelder sommertendenser og gode smaker. Men først: Nyt vinterutgaven. Oppe til høyre kan du nemlig klikke deg inn i en utvidet nettutgave som bugner av inspirasjonsmateriell.

Enjoy!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s