JUL HOS BEATE

gjelder austevoll dører

Beate Taranger, en av grunderne bak konseptet House of Bahus, ønsker oss velkommen til sitt vakre julehus på Austevoll. Murhuset oser av kvalitet, og allerede i inngangspartiet fornemmer vi Beates spennende innredningsstil. Hun har selv tegnet huset, mens mannen og familiefirmaet har bygget det.

gjelder austevoll 8

gjelder austevoll 4

Beate snakker varmt om det å bo på landet med familie på alle kanter. Her har jeg 20 nevøer og nieser fordelt på alle nabohusene og som løper fra den ene tanten til den andre, forteller Beate. Ikke rart at hun har prioritert et stort og godt spisebord til familiesammenkomstene.

gjelder austevoll 6

gjelder austevoll 1

gjelder austevoll 5

gjelder austevoll dører

Nøl ikke med å titte innom juleutgaven i utvidet nettversjon oppe til høyre på denne siden. Her kan du fordype deg i Beates verden og lese om House of Bahus som hun driver sammen med venninnen og kollegaen Mia Kalve.

Foto: Tove Lise Mossestad

signatur

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s