JULENS FORMSPRÅK

collage jul 7

Julens formspråk er mangfoldig. Det finnes uendelig mange stiler man kan velge når det skal pyntes til jul. I desember sprenger jeg egne grenser for innredning og dekor. Det skal være pompøst, men også enkelt. Jeg elsker å hente frem barndomsminner i arvede glasskuler og stetteglass. Så må de beste sjokoladetrøfler frem sammen med lun portvin.  Les hele min leder i juleutgaven oppe til høyre. Der kan du også titte innom flere julehjem, få fantastiske oppskrifter til julens lunsjbord. Både TENDENS AD Hilde Mork og undertegnede har satt opp ønskelister. Ta en titt hvis du er nysgjerrig:)

Riktig god lesning.

signatur

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s