Hva er Montana By KiiL?

 

 

 

Montana 13

Med Montana by KiiL i Bergen dedikerer innehaverne Frank Kiil og Jo Guldbrandsen 650 m2 til designmøbler av ypperste karakter. Vi tok en prat med en av de ansatte Eva Zachariassen, se intervju nederst.

Montana Eva

Hvilke rolle har du hos Montana By KiiL Bergen?

Jeg er Store Manager på Montana by KiiL Bergen.

Hva er egentlig Montana By KiiL Bergen?

Montana by KiiL Bergen er en møbelforretning med utsøkt kvalitet og design, med kunden i fokus. Vi tilbyr interiørhjelp til alle kunder, både i private hus, på hytten på landet eller fjellet, frisørsallongen, kafèen rundt hjørnet eller hotellsuiten. Vi jobber med merker som One Collection, Eilersen, Erik Jørgensen, Giorgetti, Getama, Vitra og Caneline, og i tillegg til dette byr vi på norges største Montana utstilling. Vi kommer gjerne på hjemmebesøk til våre kunder dersom de ønsker det.

Hva vil hovedfokus være fremover?

Hovedfokuset vårt vil være å gi eksperthjelp til våre kunder, både dersom de ønsker en ny lenestol, eller en helt ny stue. Vi vil også etablere oss i det Bergenske markedet som et godt alternativ innen møbel og design når folk er ute etter noe nytt.

Hva er du mest stolt over hos Montana By KiiL Bergen?

Jeg er svært stolt av det høye fokuset vi har på god kvalitet, at møblene våre skal kunne holde i mange år, en del kan til og med gå i arv i generasjoner! Jeg er også svært stolt av de flotte kollegaene mine, alle med sine personligheter hver for seg, sammen er vi et fantastisk team og vi gjør alltid vårt ytterste for å gi god service til alle våre kunder.

Favorittmøbel?

Favoritten min har lenge vert Belgiske Xavier Lust sin Aubergine sofa, som var i begrenset produksjon mellom 2005 og 2008. Den er vakker for øyet med sine feminine kurver som står i kontrast til det enkle, harde understellet. Som navnet tilsier er den formet som en Aubergine frukt, og modellen er også selvsagt aubergine farget.

Ellers er jeg også svært glad i de litt med tradisjonelle, skandinaviske møblene til Hans J Wegner, da spesielt Flagline stolen hans, som har en klar kontrast mellom hardt og mykt materiale og som er en kosestol uten like!

Favorittdesigner?

Hans J. Wegner er en klar favoritt hos meg! Han ble ofte omtalt som stolens mester og designet han over 1000 modeller. Hans design er bærekraftig i og med at alt består i hovedsak av naturmaterialer som heltre, rustfritt stål, naturtekstiler og hud. Under designutviklingen hans av hver stol brukte han alle i sitt eget hjem selv, for så å komme med justeringer på sittekomfort og brukervennlighet. Dette viser til ekstrem dedikasjon i designprosessen, og det resulterer i særdeles behagelige stoler. I tillegg er de alle svært pene for øyet!

Favorittmat?

Hm.. Nyfisket steinbit med deilig tilbehør er en av favorittene ihvertfall.

Favorittdrikke?

Rosèvin på en deilig vårdag er aldri feil!

 

Lykke til med spennende arbeid fremover Eva!

signatur

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s