VÅR NYE AD!

hilde mork AD

Foto: Linn Karen Førland

Hilde Mork – vår nye AD! Tenk det! Vi er stolt!

Hilde står bak bloggen www.hildemork.com, men det er hennes univers på instagram (https://instagram.com/hildemork78/), en digital skissebok, som er hennes største lekeplass. Dette har også resultert i et prosjekt «Paper me – fra digital til print», en nettbutikk (http://hildemork.bigcartel.com) der hun lager trykk av bildene sine. Nettbutikken omfavner også andre områder som tar det mer analoge og saktegående tilbake som f eks inviterte kunstnere og siste tilskudd; en økologisk baker. Slow living!

Vi er heldige vi – for vissheten om at Hilde vil underbygge og ta vare på TENDENS er solid! Samtidig vet vi at Hilde – med sin kompetanse og evne til å skape – vil bringe TENDENS videre og hun vil sette sin signatur utgave for utgave.

Du er hjertelig velkommen med på laget Hilde. De beste ønsker for en god start og et godt samarbeid,

signatur

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s