UTPLASSERING

Vi har ekstra spennende besøk på kontoret for tiden. Dyktige Kathrine Gangås fra NKH i Bergen er utplassert i ConseptNORD. Dermed drypper det mye godt også på Tendens. Hvorfor hun valgte å jobbe akkurat hos oss kan du lese om i  intervjuet  under.

Katrhine 3

Kontoret 2

Litt gøy med den nye Ingo Maurer lampen vår må vi ha:)

Kathrine 6

Kathrine skaper godt miljø på Tendenskontoret! I skrivende stund er hun i gang med et  intervju for mai utgaven. Så har hun også vært i Stockholm og tatt pulsen på messen der. Jeg falt for sitatet til Ilse Crawford som Kathrine delte med meg:Kontoret Ilse carawford

Kathrine 8

-Hvem er du?

Er 22år gammel fra Orkanger I Trøndelag.

Bosatt I Bergen med samboer og katt.

Studerer på 2.år interiør ved NKH I Bergen

-Hvorfor utdanning på NKH?

Synes det virket som et kreativt miljø, med “hands-on” utdanning, og ett tett samarbeid med markedet.

De har også gode tilknyttinger til andre skoler over hele verden, som da gir meg muligheten for å studere videre i utlandet.

-Hva er dine fremtidsvisjoner mht jobb?

Mine fremtid er ikke helt bestemt enda. Har et ønske om å jobbe som selvstendignæringsdrivende inne en kombinasjon av design og markedsføring.

Jeg liker godt tanken på det å kunne fylle hverdagen med flere ulike oppdrag, å at en hver dag er forskjellig. En 8 til 4 jobb ville for meg I lengden blitt veldig kjedelig.

Favoritt design?

Her ingen spesifikk favorittdesigner eller objekt, men setter pris på enkel design. Husker ett sitat som noen sa en gang at “god design, ser udesignet ut”. Å det er noe som har satt seg hos meg.

Jeg liker det spesielt godt når noe har ett sterkt konsept og god baktanke.

-Forventinger til Bergen som designby?

Mine forventinger til designbyen Bergen, er at det absolutt er en by med ett voksende design miljø. Design er ikke lenger bare knyttet til hovedstaden, men har begynt å bevege seg litt ut og rundt om i landet. Så jeg tror vi bare vil se mer og mer fremover at alle og en hver får en større forståelse og prissettelse for god design.

-Hvorfor utplassering i ConseptNORD?

Jeg ønsket å være utplassert hos ConseptNORD pga at de ikke kun har spesialisert seg på ett felt, men har flere baller i luften samtidig. ConseptNORD har for meg en god fot i begge sidene av arbeidslivet som jeg finner interessant, da med en fot i den kreative verden, og den andre i business verdenen. Jeg har allerede fått tilbinge litt tid med ConseptNord, å har blitt veldig inspirert av den driven og gode mentale innstillingen som finnes der. I ConseptNORD er det en flott vinnerinnstilling, stor produktstolthet, jordnær tilnærming og en ”hvorfor ikke? ” mentalitet. Noe jeg setter stor pris på, og vet jeg kommer til å få god bruk for i fremtiden.

-Hvordan fikk du kjennskap til ConseptNORD?

Jeg fikk kjennskap til ConseptNORD gjennom at jeg og en annen student i høst deltok på ”Design Talk 2014” i litteraturhuset her i Bergen.

Heia Kathrine – gøy å ha deg med på laget!! Selvsagt er hun en viktig del av neste utgave som kommer 3. mars! Gled dere – for denne utgaven er forresten vidunderlig vakker.

Alle foto: Tove Lise Mossestad

signatur

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s