BT PRISEN BESTE ISTIKK 2014

Det er utrolig gøy å motta pris! I helgen vant TENDENS BT prisen i kategorien «Beste istikk 2014». Vi er ydmyk og svært takknemlig. Å produsere og gi ut et magasin krever en stor innsats både på salg, markedsføring, kvalitet og innhold. Denne prisen betyr masse for alle oss som jobber med Tendens. En stor takk til BT og juryen. Dette var virkelig gøy. Vi feiret prisen med ballonger og kake… selvsagt!

En helt spesiell takk går til vår AD/Grafisk designer Jeanette Lunde.

bt pris ti jeanette 2

Jeg berømmer deg Jeanette for din trygge sans og ditt unike blikk. Du løfter magasinet slik vi drømmer om, og enda mer.

bt pris feire 7bt pris feire 3bt pris feire blomsterbt pris feire 5

bt pris feire nikobt pris tove lise

bt pris trude feire

Denne prisen deles definitivt med Interiør og designbransjen i Bergen og omegn. Uten dem – ingen magasin! Videre har TENDENS fantastiske freelancere med på laget. Dette er også deres pris! Vår trofaste AD Jeanette Lunde er en stjerne for seg! Vår stabile og dyktige fotograf Tove Lise Mossestad skal ha en stor takk for lekkert bildemateriell og ikke minst koordinering av innhold i magasinet. Takk for at du holder ut mitt mas Tove Lise! Vår egen trendspaltist Helle Tjaberg leverer som alltid et faglig godt innhold. Duo stylistene Studio Siw & Sølvberg gir leserne overraskelser med sin helt særegne formidling. Janne Gullaksen (Urdihuset) leverer de beste matoppskrifter. Videre en stor takk til dyktige Elisabeth Ellefsen og Linda Marie Szücs for gode tekster.

Vi har også hatt gleden av å motta unike bilder fra fotografene Bodil Haga, Nina Ruud og Øyvind Ganesh. En takk også til Elisabeth Matre som var innom og hjalp oss med korrekturlesing de første gangene.

Jeg er stolt herfra til månen. En god varm klem går også til min mamma som alltid hjelper til når det trengs. Å sitte hjemme på kjøkkenbordet og produsere dette magasinet er spesielt og utrolig gøy. En takk til samboer og kidsa for at jeg kan være i en kreativ boble her hjemme. Det resulterer i mange notater, skriblerier, collager strødd utover i huset (ja jeg vet!). Nå som Tendens har fått et eget kontor kan det nok bli endringer på rotet. Men det kan jeg ikke love:)!!Thanx!!!

Beste hilsen

Trude/Redaktør/daglig leder

signatur

Reklamer

2 kommentarer om “BT PRISEN BESTE ISTIKK 2014

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s