DESIGN TALK 2014 – BILDEDRYSS

Scandinavian Surface#5DBD90 selv anouk workshop 1 ST Sanna W2sanna W DT 1 Nathan og Helle DT  theo 2  DT 2 Kinfolk DT 3 Nathan DT 7 Marte og Therese DT 6 Tina og Anne DT 10 Signe ig Per O DT 11 Hilde og Einar DT 16 Mirror Vera & Kyte DT 13 tavle DT 18 Einar DT theo DT scene DT Sanna W DT 21 Gitte DT 20 Jacob DT 17 tavle DT 44 we all have tavle DT 39 mingle DT mingle område DT Kinfolk og theo DT debatt Elisabeth Dagny DT 9 Morten & Jonas pop up DT 30 Siw

DT 34 oss tre DT 31 oss treDT 25 Anne Theo Pop up m fl DT 15 Staff Design DT 23 steinar pop up m fl DT 27 pop up norden og verden m fl DT 37 Hertzberg DT 28 Per O DT 43 Lisa room design DT 45 mingle DT 53 Tonje DT 8 Trude DT 4 Helle DT 36 publikum Elisabeth Heier DT mingle område ANOUK scene

De fleste foto er tatt av vår dyktige støttespiller Tove Lise Mossestad. Tonje Kyte – en stor klem til deg for at du steppet inn og tok bilder av Anouks foredrag og den siste debatten på Årets Design Talk.

BILDENE FRA ÅRETS DESIGN TALK TALER VIRKELIG FOR SEG. TENDENS HAR VÆRT BIDRAGSYTER OG STØTTESPILLER TIL PROSJEKTET. SAMMEN MED STUDIO SIW & SØLVBERG, HAR REDAKTØR I TENDENS, TRUDE VAAGA, VÆRT EN AV GRUNDERNE. GJENNOM ET HELT ÅR  HAR WORKSHOPS OG MØTER FUNNET STED SLIK AT DESIGN TALK KUNNE BLI EN REALITET. MÅLET ER STADIG Å BEFESTE BERGEN BY SOM EN GOD BY FOR OPPLEVELSER OG INSPIRASJON RELATERT TIL INTERIØR & DESIGN. MORE TO COME! TAKK TIL DERE ALLE SOM GJORDE DESIGN TALK SÅ OPTIMAL SOM DET VI OPPLEVDE. DETTE SKAL VI SELVSAGT FORTSETTE MED. TUSEN TAKK – NOK EN GANG!

VI KAN IKKE AVSLUTTE UTEN Å NEVNE SØNDAGENS MASTERCLASS MED ANOUK BRANDS. TAKK TIL HENNE! OG TAKK TIL URDIHUSET FOR PERFEKT LOCATION.

TAKK OGSÅ TIL ALLE SPONSORER OG STØTTESPILLERE: BERLE INTERIØR & MØBLER, INSIDE DESIGN,TIT, RØST, TING, SMÅTING, DUXIANA, LITTERATURHUSET, PLENUM, MOSSESTAD FOTO, GRAND TERMINUS, HOUSE OF BERGEN, RAFF OG COLONIALEN.

EN VARM TAKK OGSÅ TIL: TOVE LISE MOSSESTAD, KRISTIANE NOTØY RØDLAND, VICKY HOLMEDAL, HELLE TJABERG, STEINAR HINDENES, DAGNY THURMANN-HOELSETH OG ELISABETH ELLEFSEN.

EN SUPER TAKK OGSÅ TIL BETTINA OG LINE:)

TENDENS JOBBER FORRESTEN I DISSE DAGER MED JULEUTGAVEN SOM KOMMER I MARKEDET 18. NOVEMBER. DET ER ALL GRUNN TIL Å FØLGE MED VIDERE. DAGENS FOTOSHOOT HANDLET BLANT ANNET OM KONFEKT! DET BLIR JUL:)

Reklamer

En kommentar om “DESIGN TALK 2014 – BILDEDRYSS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s