NY UTGAVE….

TENDENS HØST 2014COVER

Det er alltid en fryd  den dagen da et rykende ferskt TENDENS kommer ut. En smule spent er vi også – må sies. Mange bidragsytere skal ha en stor takk for flott innsats. Se bidragsyterne i magasinet ved å klikke deg inn oppe til høyre på denne siden. Les gjerne også min leder litt ekstra nøye denne gangen, se side 4. Jeg dreier innom et tema som kanskje er noe komplisert og nyansene står i kø. Jeg synes det er viktig å bringe frem slike aspekter i et medium som TENDENS hvor nedslagsfeltet er sterkt og synlig. La gjerne lederen være grobunn for en god og fruktbar debatt om hvordan vi organiserer livene våre. Hva er lykke? Hva er godt nok? Hva liker jeg…….?

Ønsker deg en god lesning av høstutgaven.

signatur

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s