STYLISTENES PAUSER!

stylistene forside

Studio Siw & Sølvberg går egne veier, og gir oss lesere noen herlige stopp (!) på veien. Denne gangen valgte de å benytte seg av ordet PAUSE og tematisere bildene rundt det. Bildet over har de valgt å kalle «FASHION PAUSE». Du kjenner det kanskje igjen fra forsiden? Vi syntes det fortjente coverstatus!

I tillegg delte stylistene dette vakre ordtaket: (skrevet av ukjent)

«AV OG TIL GJØR DET GODT¨Å TA EN PAUSE I JAKTEN PÅ LYKKEN OG BARE VÆRE LYKKELIG».

Mange lesere har respondert på inspirasjonen fra dem denne gangen – veldig hyggelig er det! Stylistene er viktig for TENDENS – vi gleder oss allerede til å se hva de finner på i høstutgaven som kommer 23. september. Under ser dere bilder av de andre «pausene». Klikk deg gjerne  inn i magasinet oppe til høyre og se hva de handler om, og ikke minst hvor produktene de har benyttet seg av kommer fra. Alt kan nemlig kjøpes hos våre flott annonsører. Foto: Tove Lise Mossestad

stylistene grafisk stylistene male

stylistene søtt....

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s