HVA ER BERGEN DESIGN STORY? HVEM ER VI?

DESIGN TALKS

Sted: Litteraturhuset, Bergen.

Dato: 4.oktober kl. 10:00 – 17:00.

Pris: 690,- inkl. mva. Prisen er inkl. lunsj, kaffe, og te.

image002

Bergen Design Story skal bli Norges ledende samlingsplass for Interiørdesign. Vi vil samle deltagere og engasjerende bidragsytere til en spennende dag med ulike Design Talks. Designere, stylister, fotografer, arkitekter, produsenter, trendforskere, redaktører, kreatører, reklamefolk, bloggere og alle andre som er interessert i interiørdesign ønskes velkommen.

Årets tema er ÆRLIGE ROM formidlet gjennom historiefortellinger (Design Talks). Stikkord er ærlighet, balanse og slow furniture. En åpenhet rundt nåtid og fremtid står sentralt, gjerne med innspill til justeringer og vekst for norsk interiørdesign bransje.

Design Talks vil bestå av bl a foredrag, debatter og presentasjon av pop up/installasjoner. Fremragende personer deltar. Program offentliggjøres på et senere tidspunkt, men allerede nå kan vi røpe at bla Nordens fremste stylister Kråkvik & D`Orazio, Nathan fra Kinfolk, Fotograf Marte Marie Forsberg, trendrådgiver Gitte Christensen og Fargerikes Dagny Thurmann-Hoelseth deltar i programmet.

Sosiale sammenkomster og fest er en selvfølge.

HVEM STÅR BAK BERGEN DESIGN STORY?

siw stylist

Siw Haveland                                                                                                                                                                                            

Siw jobber som 1. innreder på IKEA, hun er faglig leder innenfor faget interiørdesign og hjemmeinnredning.                                                                                                                                                                                

Siw har i mange år arbeidet med konseptutvikling og designprosesser. Hun har blant annet vært prosjektleder for kulturarrangement i BOB (Bergen og Omegn Boligbyggelag), med ansvar for samhandling mellom bydelene og  gjennomføring av kulturprosjekter.                                                                                                                                                                                

Hun har vært designrådgiver  for ”Interiør & boligmessen”, i Grieghallen i Bergen, med ansvar for kreative prosesser og for selve designregien til messen.

Siw var en av de første i Norge som administrerte egen designblogg (design-shimmer.blogspot.com), og som vant Bo Bedres designpris i 2009 for ”beste blogg”.

Siw har vært med som designer i tv programmet ”Tid for hjem”, hvor hun representerte IKEA som innreder. Hun har også vært synlig i sosiale medier i flere år, med fokus på interiørdesign og trendoppdateringer både nasjonalt og internasjonalt.

 

Siw brenner for faget interiørdesign, og jobber som interiørstylist på fritiden. Hun representerer en del av duoen Studio Siw & Sølvberg, med blant annet magasinet TENDENS som oppdragsgiver. Siw ønsker en mer inkluderende arena, som skaper rom for mangfold, der motsetninger kan inspirere og kreere nye, spennende designprosesser.

FotografChristinEide-Solvberg

Per Olav Sølvberg:                                                                                                         

Per Olav  jobber som interiør og livsstils stylist. Han jobber for reklamebransjen, designbedrifter og magasiner . Per Olav ble kåret til årets speed stylist i 2012 og har sin stylistutdanning Lotta Agaton sitt kurs ved Beckmans Akademi i Stockholm. Han har skrevet flere bøker og skriver fast for foreldre.no og jobber for Tendens.

trude leder

Trude Vaaga                                                                                                                                                                                     

Trude eier og driver konsulentselskapet Consept NORD (conseptnord.no)

Utdanning: Organisasjonssosiolog. Cand. polit.  /organisasjon og ledelse.

Trude har gjennom mange år jobbet med prosjektledelse, salg/markedsføring, organisasjonsutvikling og konseptutvikling innenfor interiør og designbransjen. Hun etablerte og var primus motor for ”Interiør & boligmessen” i Grieghallen i Bergen gjennom 3 år (i regi av Possibility AS). Nå drifter hun, og er kreativ leder, for magasinet TENDENS

Trude er opptatt av å skape vekst og synlighet for interiør og designbransjen. Kommunikasjon og nettverksbygging er noen av hennes sterke sider, og dette kommer også til syne i hennes prosjekter.

Øvrige bidragsytere for Bergen Design Story 14:

Trendekspert Helle Tjaberg, kreativ leder i Fargerike Norge Dagny Thurmann-Hoelseth, designer Elisabeth Ellefsen, møbel designer Steinar Hindenes og Einar Nilsson er gode bidragsytere og samtalepartnere i prosjektet.

Samspill med Raff Designuke:

Dersom du kommer langveis fra vil vi anbefale deg å komme en dag eller to tidligere, slik at du også kan få med deg Nordens mest spennende arrangement relatert til designindustri, Raff Design uke (26. september – 6. oktober). Les mer her: http://www.designregionbergen.no

 BERGEN DESIGN STORY har også gode samarbeidspartnere i følgende aktører:

Litteraturhuset i Bergen, Colonialen, Berle Taburetten, TiT, Inside Design, Plenum, Grand Terminus og Fotograf Tove Lise Mossestad.

 

Påmelding: sendes til Trude Vaaga: trude@conseptnord.no

(maks 150 deltagere, første mann til mølla!).

Konferansehotell: Hotell Terminus har god pris på overnatting til deg som skal på arrangementet: http://www.grandterminus.no

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s