Veien videre..

trude leder

Foto: Tove Lise Mossestad

EN PAUSE FRA MESSEARBEID

I regi av Vestlandets største eventselskap, Possibility AS, utviklet jeg og etablerte Interiør & boligmessen i perioden 2010/2011. I 3 år (2011-2013) har jeg ledet messen og fått gleden av å styre prosjektet fra A til Å.  Det har vært et spennende prosjekt og mange faglige utfordringer er blitt løst underveis. Dyktige samarbeidspartnere og teamdeltagere har bidratt til å gjøre messen til det fagnivået jeg ønsket meg. Det er mange som har gjort en formidabel innsats!

Klare visjoner, retningslinjer og verdier la jeg tidlig til grunn i etableringsprosessen, det har ikke vært noe tvil om hvilke vei vi skulle gå og hvilke form messen skulle ha.

Min stahet til å lykkes har kommet vell med på veien, må sies.  De som har jobbet tett med meg, vet at det har vært mange fjell å bestige for å få messen vell i havn. Men så gøy – vi fikk det til!.

VEIEN VIDERE

Selv om jeg nå tar en pause fra messelivet, vil jeg fortsette å arbeide i bransjen for interiør og design. Å utvikle nye arenaer for nettverksbygging og formidling av god design vil stå i sentrum. Jeg kan allerede nå røpe at jeg sammen med gode samarbeidspartnere planlegger et arrangement rettet mot bransjen for Interiørdesign. En plattform for nettverksbygging vil være en av visjonene med dette i tillegg til faglig input. Mer informasjon vil komme aller snarest. Så følg med – dette er spennende!

Ellers jobbes det kontinuerlig med magasinet TENDENS som er vell verdt å følge videre. Det ble etablert høsten 2013 og vil styrke sin tyngde i markedet ytterligere for 2014. Magasinets blogg er den siden du er på nå og her vil legges ut inspirasjon hele tiden: www.tendensnett.no

Som  organisasjonssosiolog må det sies at jeg har et mål om å jobbe enda mer  med organisasjonsutvikling, og gjerne i offentlig så vell som privat sektor.  Å inspirere ansatte og ledere til å jobbe i riktig retning, å  utvikle prosjekter med avgjørende nøkler for suksess, er noe jeg brenner sterkt for.  Min egen grundererfaring i tillegg til utdanning deler jeg gjerne videre.

Heng på – jeg lover mye glede og inspirasjon!

Hilsen signatur

Reklamer

2 kommentarer om “Veien videre..

  1. Jeg gleder meg til å følge deg videre Trude. De du skrive inspirere meg til å forsette med mine personlige prosjekter også. Jeg er veldig glad for at du gikk meg den lærerikt muligheten til å jobbe på messen. Lykke til videre ♡

    Klem
    Vicky

  2. Tusen takk for masse fantastisk inspirasjon og flott interiør & boligmesse!!! Følger helt klart med videre.,Lykke til med nye & spennende oppgaver 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s