GOD JUL!

B79B1276

Prosjekt: Studio Siw & Sølvberg. Foto: Ganesh Foto

TENDENS legger bak seg et innholdsrikt og spennende år. Etter to herlige utgivelser sammen med fantastiske bidragsytere og samarbeidspartnere (Ingen nevnt – ingen glemt!), gleder vi oss over neste år som skal bli enda mer innholdsrikt med tanke på utgivelser.

Hele 3 utgaver ligger på skisseblokken, og i starten av mars kommer vinterutgaven. Med fokus på DESIGN – SMAK & KVALITET skal vi forsøke å inspirere alle dere der ute som har interesse i dette feltet. Og det er mange!!

Tusen takk for støtte, tilbakemeldinger og inspirerende kommentarer dere har gitt oss. La oss holde kontakten, så skal vi love å gjøre vårt til at 2014 blir et spennende DESIGN + SMAKS år  i magasinet TENDENS. Husk å følge oss på nett – her er vi interaktive mellom de fine utgavene.

Beste hilsen Trude/Kreativ og faglig leder

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s