PIZZA MED EKSTRA DIGG

IMG_0355

IMG_0411

I følge Janne Gullaksen og Urdihuset er det topp med NATURENS digg på pizzaen, nemlig MULTER.

Dette har hun 100% klart å overbevise meg om også. En overraskende ingrediens, ikke sant? Men så godt og så gøy å servere noe annerledes. Er det høst, så er det høst! Bruk multer på pizzaen, med andre ord. Oppskriften finner du ved å klikke deg inn i magasinet oppe til høyre på denne siden. Lykke til med å overraske deg selv og dine gjester.

Hilsen Trude/Faglig og kreativ leder

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s