KUNST

Bård Breivik

Vi synes det er utrolig stilig at Bård Breivik deltar under årets kunstutstilling på Interiør & boligmessen i Bergen 18-20 oktober. Dyktig og veletablert. Messen sikter høyt – vi gleder oss til å oppleve god og fremragende kunst. For:

Bård Breivik er en av Norges internasjonale og mest markante billedkunstnere. Han regnes som en foregangsmann innen konkrete objekter som skulptur. Han har ca 70 utstillinger over hele verden bak seg. Han er innkjøpt av museer og samlinger i Norden, Vest-Europa og Nord-Amerika.
TENDENS ønsker å integrere et spennende fokus på kunst i sine utgaver fremover. Kunst og bolig hører sammen, ikke sant? Det er et godt utgangspunkt å starte vårt arbeid med å se nærmere på messekunstnerne. For sammen med Bård Breivik stiller følgende kunstnere ut: Magne Furuholmen, Åse Ljones og Kurt Johannessen. Kan det bli bedre?

 

Ha en fin helg der ute.

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s