3 x HIPP HIPP

REDAKSJON INNLEGG

Brusende tilstander i TENDENS! Det er med stor glede at vi endelig kan skrive 2. mai og utgivelse av aller første TENDENS!

I dag er det brusende tilstander her i redaksjonen og vi håper det smitter over på deg som følger oss og som leser TENDENS.
Om du ikke har fått et fysisk magasin i hende via Bergens Tidende i dag, kan du klikke deg inn på magasinet øverst på siden og lese det hele i fullversjon.
Velbekomme!

Vi feirer magasinets aller første utgave i dag med en flott lanseringsfest. Sammen med alle våre annonsører og samarbeidspartnere skal vi glede oss over å ha skapt et nytt kvalitetsmagasin i markedet med et opplag på hele 85 000. Bobler og gode smaker venter alle sammen i kveld! Vi er ansatt i Consept NORD AS som er ansvarlig utgiver av TENDENS. Magasinet tar for seg Design + Interiør // Mat + Trening. Vi skal jobbe hardt for å etablere TENDENS som et naturlig førstevalg når du vil lese et godt magasin. Enten du velger deg papirutgaven eller nettversjonen. Her på bloggen legges ut mange redaksjonelle godbiter, enda flere enn det vi klarer å få plass til i papirutgaven. Og gjerne utvider vi saker fra papirutgaven også.
Saker som måtte droppes til fordel for andre ser vi frem til å få frem her!

En stor TAKK til bransjen som gjorde det mulig å etablere magasinet. Ikke minst vil vi gi en stor TAKK til våre flotte freelancere, les mer om dem øverst under «REDAKSJONEN». Uten dere – ingen TENDENS.
Da sier vi hurra – la oss feire!!

SIGNATUR

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s